Det gik du glip af på ABC Breakfast Club

I sidste uge afholdt vi årets første ABC Breakfast Club i København. Matas og Peter Justesen gav to solide bud på hvordan man skaber succes med ABC tankegangen og ABC Analyzer.

På dagen blev det tydeligt at både Matas og Peter Justesen bekræfter en generel tendens: Supply chain afdelinger står til at indtage en stadig mere synlig rolle i danske virksomheder.

Bo Quist, Supply Chain Direktør hos Peter Justesen præsenterede en imponerende lagerreduktion på 57 % – samtidig var deres servicegrad gået op

Matas & P. Justesen: Rejsen frem mod resultaterne

Begge virksomheder lagde stor vægt på “rejsen frem mod resultaterne.” Troels K. Jakobsen, seniorkonsulent hos ABC, har fulgt begge på rejsen og opsummerede i “Benchmark” præsentatonen de 6 hjørnesten der skal være på plads, førend imponerende resultater er mulige.

Peter Justesen: Supply Chain er det nye sort i topledelse

Se Bo Quists præsentation her, eller hør ham på ABC Breakfast Club i Kolding i efteråret 2016 (mere info følger)

Matas styrket på intelligent indkøb

Matas præsenterede hvordan de har centraliseret indkøb for deres knap 300 butikker, og frigivet tid & ressourcer til mersalg og bedre kundeservice i butikkerne.
Samtidig har de opnået en overordnet lagerreduktion og minimeret stock-out på vigtige varer. Præsentation er ikke offentlig tilgængelig, men de løfter delvist sløret for deres fine arbejde i denne artikel fra efteråret.