ABC Analyzer har fået en lillesøster

Du skal således ikke bekymre dig om i hvilket format analysen skal afleveres, men udelukkende fokusere på hvilke analyser der skal med.

ABC Viewer fungerer som en slags ”interaktiv rapport” der kan opdateres løbende, så dine kollegaer altid har relevante og aktuelle informationer ved hånden.
Er du interesseret i at vide mere om ABC Viewer?
Vi vil meget gerne fortælle mere om ABC Viewer og hvordan din virksomhed kan opgradere. Kontakt venligst Søren Sofus Petersen på ssp@abcsoftwork.com eller telefon: +45 3110 3190
Sådan virker ABC Viewer
Mindre arbejde for dig, flere gevinster for alle
Du kan med et snuptag dele dine analyser og rapporter med mange på én gang. Har du f.eks. lavet en Top 10-liste med kritiske varer som du mener disponenterne vil have glæde af, opsætter du blot rapporten én gang i ABC Analyzer – og deler den med dem via ABC Viewer. Herefter opdaterer de selv data uge efter uge. Disponenterne kan koncentrere sig om aktioner, og du kan bruge dine kræfter på at udtænke nye analyser. Nemt, hurtigt og effektivt!
Undgå fejl og ødelagte analyser
Når dine kollegaer åbner dine analyser i ABC Viewer fungerer de som “interaktive rapporter” man kan klikke i, men ikke ændre. Herved undgår I potentielle fejl, overskrivninger og ødelagte analyser, der kan sinke det daglige arbejde.
Del på tværs i virksomheden
Jo hurtigere og lettere du kan dele den nyeste viden, des mere værdi skabes. ABC Viewer indeholder en ny dele-feature der hjælper dig med at synkronisere og dele analyser på tværs af forskellige afdelinger og forretningsenheder. Når du fremover opdaterer en analyse, har dine kollegaer med det samme adgang til den i ABC Viewer. Herved sikrer du, at alle sidder med det samme analytiske setup, og at hver gang du forfiner en analyse får dine kollegaer automatisk glæde af det.