Dit Customer Success Team har fået nyt medlem

Kære Kunde

Time-to-Value og Return-on-Investment er fundamentet for vores samarbejde og fælles succes. Derfor har vi nu ansat Martina W. Rocco i vores Customer Success Team.

Martina skal sikre, at I får det optimale udbytte af ABC Cloud, og gennem dialog og træning vil hun:

  • Tilpasse ABC Cloud til jeres kontekst
  • Uddanne jeres ABC Cloud brugere
  • Sikre, at jeres KPI’er udvikler sig positivt

Martina har indtil nu haft stillingen som Junior Analyst hos Vestas, hvor hun har opnået stor erfaring med dataindsigt – og analyser. En erfaring hun i høj grad kan trække på i sit arbejde med vores kunder.

Hendes store passion for supply chain management har ledt hende til at læse Cand.merc EBA i Supply Chain Management på Copenhagen Business School. Studiet giver hende kompetencerne til skabe øget værdi for danske og internationale virksomheder samt at arbejde med forsyningskæder på et operationelt og strategisk niveau. Derfor er vi med hende nu i stand til at sikre flere succesfulde projekter gennem løbende analyse og rådgivning af vores ABC Cloud kunder.

Om ansættelsen siger Martina selv:

Gennem mit studie i HA Almen Erhvervsøkonomi opdagede jeg, at min største interesse er indenfor supply chain management. Jeg glæder mig meget til at få sat min praktiske erfaring og min teoretiske viden i spil hos ABC Softwork, og jeg håber, at jeg kan være med til at skabe endnu flere resultater for vores kunder

Vi glæder os i den grad også. Velkommen ombord, Martina!