Endnu flere succesfulde projekter med vores nye Junior Consultant

Kære Kunde

Return-on-investment og time-to-value er fundamentet for vores samarbejde med jer. Derfor har vi nu også ansat Frederik Grønhøj Stigaard i vores Customer Success Team.

Frederik skal løbende sørge for, at I får maksimeret værdien af ABC Cloud, og at I opnår jeres målsætninger. Gennem dialog og træning vil han:

  • Sikre, at jeres medarbejdere får det optimale ud af ABC Cloud
  • Analysere og løbende rapportere til jeres virksomhed
  • Sikre, at jeres KPI’er udvikler sig positivt

Frederik har været ansat som business supporter hos ATEA, hvor han bl.a. har stået for projektledelse, driften i forbindelse med lager -, leverandør – og kundestyring og facilitering af workshops. Alt dette gør ham i stand til at forstå jeres virksomheds kompleksitet og sikre fremdrift og resultater.

Han har stor interesse for LEAN, optimeringsprojekter samt forandrings- og projektledelse, og denne interesse ledte ham til at tage uddannelsen som diplomingeniør i Manufacturing & Management på Danmarks Tekniske Universitet. Dette har givet ham kompetencerne til at udvikle og optimere virksomheders produktionsgange samt at løse tekniske og logistiske problemstillinger ved bl.a. at indføre nye arbejdsgange og metoder. Med Frederik ombord er vi nu i stand til at sikre endnu flere succesfulde projekter.

Om ansættelsen siger Frederik selv:

Gennem mit studie og tidligere erhvervserfaring har jeg opdaget, at min største interesse er indenfor supply chain. Jeg finder stor motivation i at opnå fælles mål og skabe resultater, og jeg glæder mig meget til at udvikle og skabe varige forbedringer af deres kunders forsyningskæder.

Vi glæder os i den grad også. Velkommen på holdet, Frederik!