Ny Business Analyst i dit Customer Success Team

Kære Kunde

Return-on-investment og time-to-value er fundamentet for vores samarbejde med jer. Derfor har vi nu også ansat Rasmus Bentsen i vores Customer Success Team.

Rasmus skal løbende sørge for, at I opnår jeres målsætninger og får maksimeret værdien af ABC Cloud. Gennem dialog og træning vil han:

  • Sikre, at jeres medarbejdere får det optimale ud af ABC Cloud
  • Analysere og løbende rapportere til jeres virksomhed
  • Sikre, at jeres KPI’er udvikler sig positivt

Rasmus har tidligere været ansat som Assistant Optimisation Manager hos Norient Product Pool ApS, hvor han bl.a. har assisteret implementering af databehandlingsværktøjer samt udarbejdet nøgletalsrapporter. Derudover har han stor erfaring indenfor planlægning, koordinering og eksekvering af udviklingsprojekter. Dette gør ham i stand til at forstå jeres virksomheds kompleksitet og sikre fremdrift og resultater.

Rasmus har stor interesse for supply chain management, og denne interesse ledte ham til at tage uddannelsen som MSc i Supply Chain Management på Copenhagen Business School. Her har han fået kompetencerne til at udvikle og optimere virksomheders produktionsgange samt at løse tekniske og logistiske problemstillinger ved bl.a. at indføre nye arbejdsgange og metoder. Med Rasmus ombord er vi nu i stand til at sikre endnu flere succesfulde projekter.

Om ansættelsen siger Rasmus selv:

Jeg startede min supply chain karriere i shipping branchen. Det bliver både udfordrende og spændende at arbejde med kunder fra et bredt spektrum af brancher hos ABC Softwork, og jeg glæder mig meget til at anvende min erfaring til at optimere og styrke vores kunders forsyningskæde.

Vi glæder os i den grad også. Velkommen på holdet, Rasmus!