VIP Event: Sales and Operations Planning

De fleste virksomheder oplever store udfordringer med at kunne levere de ønskede produkter til den rette tid og kvalitet. Et bedre samarbejde mellem salg & supply chain kan løse udfordringen – men hvordan?

Vi har tilrettelagt et dagsprogram, hvor du får den nyeste indsigt fra én af Danmarks førende eksperter samt konkrete erfaringer med implementering af S&OP.

Oplægsholdere

Jan Stentoft, SCM Ekspert v. Børsen Ledelse & SCM Professor fra Syddansk Universitet & Børsen Ledelse

Jan Stentoft leverer et kraftfuldt indlæg om Sales & Operations Planning.

Bo Quist, Supply Chain Management Director hos Peter Justesen Company

Bo præsenterer roadmap for implementering af Sales & Operations Planning i Peter Justesen Company i 2016, samt erfaringer fra tidligere implementeringsforløb hos Georg Jensen.

Hvorfor er Sales & Operations Planning vigtig?

Der bruges ofte mange interne ressourcer på planlægge hvilke produkter, der skal være i sortimentet og derefter sikre, at de er tilgængelige, når der er efterspørgsel efter dem.

For mange er udfordringen ”kløften” mellem salg og supply chain, og manglende afstemning af forecast, lagerniveauer og servicegrader. Hvordan definerer vi salgs-prognoser? Er de troværdige? Hvordan skal vi håndtere lanceringer af nye produkter? Hvordan sikrer vi at udfase produkter, der ikke performer?

Løsninger på sådanne udfordringer findes gennem en fælles procesforståelse i det, der kaldes for Sales & Operations Planning.